Mobilyalarınızı değiştirmenin vakti gelmedi mi? İyi bir fiyata satabilirsem yenisini alacağım diye dert etmenize gerek yok. Çünkü, bu alanda en iyi hizmeti veren firmalardan biri olan Candan ikinci el eşya alım firması ile en iyi fiyat teklifi alacağınıza emin olabilirsiniz. Kaliteli ve güvenilir hizmetin en seçkin adreslerinden olan firmamız aracılığı ile satmış olduğunuz ikinci el mobilyaların fiyatlarını peşin alacaksınız. Hem de nakit ve kapıda ödeme seçeneği ile.

Antika ya da kullanılmış mobilyalarınızın yanı sıra, çekyat, kanepe takımı, koltuk takımı, masa sandalye takımı, bahçe aksesuarları gibi onlarca mobilya çeşidini satın alan firmamız ile iletişime geçmeden asla 2. El mobilyalarınızı satmayın. Kapınızdan teslim aldığımız eşyalarınız için herhangi bir masrafa girmenize de gerek kalmayacak.

Spot mobilyalarınızı da satmak istiyorsanız, ikinci el mobilya alanlar arasında en iyi seçeneğin Candan ikinci el eşya alım firması olduğuna inanabilirsiniz. Dilerseniz ekibimiz belirttiğiniz adrese gelebilir, ya da watsapp üzerinden satmak istediğiniz 2. El mobilya eşyalarınızın fotoğraflarını göndererek fiyat teklifi alabilirsiniz. Bu teklifin sizi tatmin edeceğine ve piyasadaki en iyi teklifler olacağına inanabilirsiniz. Bunun için bize güvenin ve en güvenilir 2. El eşya alım firması olarak Candan ikinci el eşya alım şirketini seçtiğiniz için kendinizle gurur duyun.

Ayrıca, kafe, büro, lokanta, ofis ve iş yeri mobilyaları için de fiyat teklifi almayı unutmayın! Aramanız gereken numara 0 535 372 47 72 , hemen arayın ve fiyat verelim, gelip kapınızdan tüm malzemelerinizi nakit alalım.